Bericht versturen
wuxispray packaging
wuxispray packaging Profiel van het bedrijf
Profiel van het bedrijf
Huis >
wuxispray packaging Profiel van het bedrijf
Ongeveer ons
Contactpersonen
Contactpersonen: Mr. Tony
Contact opnemen
Post ons

wuxispray packaging

CHINA wuxispray packaging Profiel van het bedrijf
wuxispray packaging
wuxispray packaging
wuxispray packaging
wuxispray packaging
Hoofdmarkt:
Noord-Amerika , Zuid-Amerika , West-Europa , Oost-Europa , Oost-Azië , Zuidoost-Azië , Midden-Oosten , Afrika , Oceanië , Wereldwijd
Bedrijfsvorm:
Fabrikant , Handelsmaatschappij
Merken:
wuxispray
Aantal werknemers:
150~200
Jaarlijkse verkoop:
20000000-25000000
Oprichtingsjaar:
2003
Exportp.c.:
20% - 30%
Bedrijfsgegevens

WUXISPRAY PACKAGING.CO wordt gevestigd in 2003. met meer dan 15 jaar ervarings in de Verpakking van gebied, hoofdzakelijk opbrengst allerlei pompenflessen en luxe kosmetische reeksen. wij concentreerden ons bij de kwaliteitscontrole en het ontwerpen van nieuwe producten om aan de marktbehoeften te voldoen. Nu hebben wij meer dan 150 werknemers, hopen wij om elk van onze klanten te helpen om beste verpakking voor hun producten te vinden. wij pogen duurzame zaken met elke klant te doen.

 

Wuxispray die Co. Ltd verpakken wordt gevestigd in de economisch ontwikkelde Yangtze-Rivier Deltaregio, de concurrerendste Economische Riem jiangsu-Zhejiang in China. Bijna één van de grootste Haven haven-Shanghai van China en Ningbo-Haven, is het vervoer zeer geschikt. Het vergt slechts een uur en de helft om aan de Internationale Luchthaven van Shanghai Pudong te krijgen. Als fabrikant die zich in onderzoek, productie en verkoop specialiseren, hebben wij onze eigen NEVEL merk-WUXI. Onze belangrijke producten omvatten allerlei pompen, flessen en andere kosmetische verpakkingsmaterialen.

 

Tot nu, hebben wij reeds geavanceerd vormontwerp, vervaardiging, injectie bezeten, automatisch assembleer, kwaliteitscontrolemateriaal en technologie. Ondertussen hebben wij een ervaren, professioneel, eerlijk en verantwoordelijk kwaliteitscontroleteam gebouwd om het aanbieden van onze cliënten gekwalificeerd product en betrouwbare dienst te waarborgen. Bovendien, wij hebben ook een ontwikkelingsteam van tien uitstekende ontwerpers die nieuwe producten volgens de markt zullen ontwikkelen. Binnen onze catalogus, bieden wij een brede selectie van verpakking perfect voor alle behoeften aan. Voor elke formulering, hebben wij specifieke containers bestudeerd en vervaardigd, creërend inzamelingen van flessen en kruiken volledig, veelzijdig en bekwaam om aan om het even welke behoefte aan te passen. Op deze wijze, kunnen wij een kosmetische verpakking van de hoogste kwaliteit aanbieden die ontwerp combineert, wordt het praktische aspect van gebruik en de beste grondstoffen om intact de eigenschappen van uw producten te bewaren zonder het esthetische side.WUXI-NEVELproduct te offeren constant bijgewerkt, dankt aan onze onderzoek en ontwikkelingsafdeling, die constant geëngageerd is aan het vinden van innovatieve oplossingen.

 

Om een echt unieke en exclusieve lijn tot stand te brengen kunt u uw verpakking met een volledig assortiment van dozen en etiketten aanpassen die met uw grafiek en embleem worden verfraaid. Bovendien hebben wij de gloednieuwe dienst van de het schermdruk op glas en plastiek geïntroduceerd om onze klanten de mogelijkheid te geven om 360 graden aan te passen een selectie van punten, die u kunt kiezen door de tot de producten“ sectie „van de het schermdruk toegang te hebben. Ontdek het gemak van het creëren van uw eigen lijn van kosmetische verpakking online en in een paar eenvoudige stappen.

Wij pogen elke klant goed, met 100%-hartstocht en professionele technische kennis te dienen. het bijstaan van u in elke stap tijdens het kopen.

 

Aangezien onze fabriek oprichtte, hebben wij ons voortdurend ontwikkeld en uitgebreid. Zijn beheerswijze wordt gemoderniseerd. Door ons gestaag hard werk, hebben wij de ISO9001-erkenning en de gewonnen reputatie rond de wereld overgegaan. Wij wensen oprecht om met vrienden van verschillende delen van de wereld, met wederzijds voordeel samen te werken en samen toe te treden om een rooskleurigere toekomst tot stand te brengen.

Dienstverlening

De bedrijfdiensten
Acht systemen kunnen ervoor zorgen dat uw producten prima kwaliteit hebben.
Verpakkingsbeheer
pakhuisbeheer
Aangepast beheer
Kwaliteitscontrolebeheer
Het beheer van de controlelading
Grondstoffenbeheer
De dienst van de kwaliteitslogistiek
Billijkheid en na de verkoopdienst, overzichten
Alle systemen hebben genoeg beelden en video's om te rechtvaardigen wat wij zeggen.

 

CHINA wuxispray packaging Bedrijfsprofiel 0CHINA wuxispray packaging Bedrijfsprofiel 1CHINA wuxispray packaging Bedrijfsprofiel 2CHINA wuxispray packaging Bedrijfsprofiel 3

Geschiedenis

In 2003, richtten wij onze eerste fabriek op - wuxispray plastiek. Opbrengs hoofdzakelijk plastic pompen om aan onze Chinese lokale markt te voldoen.

 

In 2005, bouwen wij onze tweede fabriek om plastic flessen, met inbegrip van HDPE, HUISDIER, de materiële flessen van PETTG te produceren.

 

In 2006, wonnen wij de toekenning van de top 10 plastic fabriek in Jiangsu.

 

In 2008, met succesvol van Olympisch Peking, zijn wij gelovig om te verkopen ons product aan wereldwijd, richtten wij onze internationale handelsmaatschappij op.

 

In 2010, wonen wij eerst de Kosmetische Tentoonstelling van Doubai bij, openden wij onze mening en leren meer van dit, bepaalden wij om onze kosmetische lijn te bouwen om meer vereisten van de markt te voeden.

 

In 2012, na twee jaar studie en test, maakten wij tot ons eerste hoog eind acryl kosmetische reeksen, en winnen onze eerste grote orde van Frankrijk.

 

In 2013, bleven wij onze producten aan talloze tentoonstellingen tonen over de hele wereld, en bewezen onze hoogte - kwaliteit aan onze elke klant.

 

Tot 2019, hebben wij bijna honderd injectie het vormen machine, onze productendekking allerlei pompen en flessen en verpakkingsmateriaal. Nu hebben wij meer dan 180 werknemers en wij hebben onze automatische lijnen gebruikend meest geavanceerde snelle injectie het vormen machine gebouwd.

 

In 2020, aangezien covid-19 de gehele wereld aanvallen, zien veel van onze klanten moeilijkheden onder ogen. Wij hebben bedrag Epidemische preventiematerialen en ook met inbegrip van onze fles met pompen geschonken om hen te helpen tegen met covid-19 vechten.

 

Wuxispray verpakkingsdoel om onze zaken gemakkelijker te maken en altijd ernaar uit te zien duurzame zaken met elke klant te doen.

 

Om zijn verdergegaan…

 

    CHINA wuxispray packaging Bedrijfsprofiel 0    CHINA wuxispray packaging Bedrijfsprofiel 1    CHINA wuxispray packaging Bedrijfsprofiel 2

Ons team

Wij hebben meer dan 180 werknemers die voor verschillende afdelingen dienen, elk zijn de nieuwe arbeiders goed - opgeleid alvorens hun positie, bijna 95% van hen wordt te krijgen goed ervaren, en elke afdeling heeft groep beheren die veilig en hoogte waarborgt - kwaliteit van het produceren; naast dit organiseerden wij altijd openluchtactiviteiten om verhouding en groepswerkcapaciteit te verbeteren.

Het doel aan de het werk principes van integriteit, normalisatie en efficiency, het bedrijf wint de markt met hoogte - kwaliteit, verkrijgt reputatie met de diensten, en biedt van ganser harte onze klanten de hoogstaande, efficiënte en snelle diensten aan. Het onder ogen zien van de toekomst en het aanhangen onafhankelijke innovatie.

CHINA wuxispray packaging Bedrijfsprofiel 0 CHINA wuxispray packaging Bedrijfsprofiel 1 CHINA wuxispray packaging Bedrijfsprofiel 2 CHINA wuxispray packaging Bedrijfsprofiel 3