Bericht versturen
wuxispray packaging
producten
Gevallen
Huis > Gevallen >
Latest Company Case About Wat zijn de verschillen tussen vacuümpompfles en traditionele pompfles?
Evenementen
Contactpersonen
Contactpersonen: Mr. Tony
Contact opnemen
Post ons

Wat zijn de verschillen tussen vacuümpompfles en traditionele pompfles?

2024-03-26
 Latest company case about Wat zijn de verschillen tussen vacuümpompfles en traditionele pompfles?

In vergelijking met traditionele flessen met lotionpomp hebben vacuümpompflessen verschillende verschillen en voordelen.Hier zijn enkele daarvan:

  1. Vacuümtechnologie:Vacuümpompflessen maken gebruik van een vacuümmechanisme om het product af te geven.Ze creëren een vacuümdicht dat een gecontroleerde en precieze afgifte van het product mogelijk maakt..

  2. Airless ontwerp:Vacuümpompflessen zijn ontworpen om luchtloos te zijn, wat betekent dat ze voorkomen dat lucht de container binnenkomt.het behoud van de werkzaamheid van de formule en het verlengen van de houdbaarheid.

  3. Verminderd productafval:Het ontwerp van de vacuümpomp zorgt ervoor dat bijna het hele product kan worden gebruikt, waardoor er minimale residuen in de fles achterblijven.

  4. Hygiëne en voorkoming van verontreiniging: Door het luchtloze en vacuümverzegelde ontwerp van vacuümpompflessen wordt de producthygiëne gehandhaafd door blootstelling aan lucht, bacteriën en andere verontreinigende stoffen te voorkomen.Het vermindert het risico op besmetting., zodat het product schoon blijft en veilig is voor gebruik.

  5. Gecontroleerde toediening:Vacuümpompflessen bieden een nauwkeurige en gecontroleerde afgifte van het product.vermindering van het risico op overmatige afgifte en minimalisatie van productverspilling.

  6. Voor reizen geschikt en lekbestendig:Vacuümpompflessen zijn vaak ontworpen om lekbestendig en reisvriendelijk te zijn.

  7. Geschikt voor een verscheidenheid aan producten:Vacuümpompflessen zijn veelzijdig en kunnen worden gebruikt voor verschillende soorten producten, waaronder lotions, serums, crèmes en andere huidverzorgings- of cosmetische formules.Ze zijn vooral gunstig voor gevoelige of waardevolle producten die extra bescherming en conservering vereisen.